LTW från A till Ö

Sjukvård

Sjukvårdspersonal kommer finnas på plats . Efterlöpare med sjukvårdsmaterial i alla vuxenklasser.

Fika /Mat

Kaffe och fika är lika i Ludvika. Hamburgare och korv finns också att köpa.

Boende

Samarbete med Bestwestern I Ludvika. Specialpris för grupper. Det finns även 16 bäddar i klubbstugan. Först till kvarn gäller.

Sjukvård

Efteranmälan

Efteranmälan kan göras fram till ca 30 min före start mot förhöjd anmälningsavgift. Vid tävlingsexpeditionen!!

Markering

De olika loppen i Ludvika Trail Weekend är markerade. Nattnian med reflexer, Hillklinten Challenge med "HC" och Gillermakrsloppet med "GL". Gretaloppet är markerade med längden på det lopp man springer ex: 500 m, 1 Km etc

Dusch och omklädning

Dusch och omklädning för både herr och dam finns inomhus i klubbstugan
VARMVATTEN!!

Tidtagning

Vi använder chiptidtagning från Race-Result. Alla deltagare använder nummerlapp med inbyggd chip. Alla resultat kommer finnas tillgängliga på internet så fort tävlande går i mål.

Detta är rubriken

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.